Поредна катастрофа със самолет на компанията Боинг модел 737 – този

...
Поредна катастрофа със самолет на компанията Боинг модел 737 – този
Коментари Харесай

Самолет на Боинг катастрофира

Поредна злополука със аероплан на компанията " Боинг "  модел 737 – този път в Сенегал, пишат международните медии. Машината е аварирала още при политане, като 11 души са ранени, четирима от които – тежко. Това се случва единствено ден откакто различен аероплан на компанията, опериран от „ ФедЕкс “, катастрофира. Машината е трябвало да извърши полет до Бамако, когато излиза отвън пистата в ранните часове на четвъртък, оповестяват от летището. Пилотът е леко ранен, множеството от 78-те пасажери са невредими.

Летището е затворено след случая. На място са изпратени екипи за спешна помощ, които да изтеглят хората. Властите са почнали следствие. От „ Боинг “ не са коментирали случая, нито от компанията „ Трансеър “, които оперират машината.

Макар повода за случая към момента да не е ясна, той идва на фона на голям брой други сходни случаи. „ Боинг “ бе обвинена публично от свои някогашни чиновници, че не спазва стандартите за сигурност при произвеждане.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР